De route naar een gezonde leefstijl

Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Je moet je lichaam voeden en niet vullen. Elke dag ben ik bezig met de voeding en beweging van mijn klanten: toegewijd, intensief en vol positieve energie!

Ik begeleid en adviseer mensen met onder- én overgewicht. Ook adviseer ik mensen met een goed gewicht, die meer willen weten over gezonde voeding en beweging. Wat kun je van mij verwachten? (Helaas) ik ben geen toverfee, dus afvallen gaat niet vanzelf! Je zult het zelf moeten doen. Maar natuurlijk wel met een deskundige begeleider naast en achter je.

Deze toppers gingen je voor in 2020, start jij het nieuwe jaar net als zij deden?

Plan nu een kennismaking

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op om een gesprek te plannen.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie? Dat mag! Bel me op of laat een bericht achter via het aanmeldformulier.

- Dorry Smets praktijk voor voeding & gezondheid
06 - 25 09 46 35

Kennismaking plannen


Velden met een * zijn verplicht