Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Maak een marinade van de knoflook, citroensap, olijfolie, gesmolten roomboter, peper en zout. Wrijf de garnalen in met de helft van de marinade en laat 10 minuten staan. Stoom of kook ondertussen de broccoliroosjes met een beetje zout in circa 4-5 minuten gaar. Laat afkoelen. Bak de garnalen in circa 2 minuten gaar in een hete koekenpan. Verdeel de broccoli, sla, tomaatjes en de garnalen over een bord. Besprenkel met de rest van de marinade.

Tip: Vanaf fase 2B lekker met een beetje geraspte Parmezaanse kaas

Ingrediënten

Ingrediënten

  • 150-200 g garnalen
  • 100 g broccoliroosjes
  • 5 cherrytomaatjes, gehalveerd
  • Hand gemengde sla
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 tl citroensap
  • 1 el olijfolie
  • 1 el roomboter, gesmolten
  • Peper
  • Zout