De route naar een gezonde leefstijl

PS. food & lifstyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. De diëtisten van PS. food & lifestyle  gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

PS food & lifestyle is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PS. food & lifestyle voedingscoaches

PS. food & lifestyle betekent niet minder, maar anders eten

Het afslankprogramma heeft 3 fases, met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag. Het PS. food & lifestyl assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1e fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

  1. Afvallen
    In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

  2. Overgangsfase
    In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PS. food & lifestyle producten vervangen door gewone voedingsproducten.

  3. Stabiel en vitaal leven
    Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PS. food & lifestyle.

Persoonlijke begeleiding:
samen jouw doel bereiken!


Ik vind het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bied ik altijd persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject. Om jouw programma goed af te stemmen op je persoonlijke situatie, plannen we een uitgebreid kennismakingsgesprek, helemaal gratis! Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft ik je een advies, waarmee we aan de slag kunnen.

Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Je hebt geen honger én je leert je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

Plan een gratis kennismaking

Geen verplichtingen, maar gewoon eens kennismaken met mijn werkwijze? Je bent van harte welkom. Hebben we een klik? Dan gaan we samen aan de slag om je doel te bereiken!

- Dorry Smets praktijk voor voeding & gezondheid