De route naar een gezonde leefstijl

Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Je moet je lichaam voeden en niet vullen. Elke dag ben ik bezig met de voeding en beweging van mijn klanten: toegewijd, intensief en vol positieve energie!

Ik begeleid en adviseer mensen met onder- én overgewicht. Ook adviseer ik mensen met een goed gewicht, die meer willen weten over gezonde voeding en beweging. Wat kun je van mij verwachten? (Helaas) ik ben geen toverfee, dus afvallen gaat niet vanzelf! Je zult het zelf moeten doen. Maar natuurlijk wel met een deskundige begeleider naast en achter je.

PS.food & lifestyle

Dorry Smets praktijk voor voeding & gezondheid is één van de 275 centers in Nederland dat mag werken met de programma's van PS. food & lifestyle

Met PS. food & lifstyle werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en ik leer je oude eetgewoontes te vervangen door verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna.

Het afslankproces begint altijd bij jezelf: Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met PowerSlim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving.

Basic & Advanced Academy

PS. food & lifestyle

Opleiding gewichtsconsulente

Sonnevelt Opleidingen

Opleiding Orthomoleculaire Voedings en suppletie adviseur

Ortho Health Foundation

Trainer Hormoonfactor

Sonnevelt Opleidingen

Voedings- & gezondheidstraject

Effectief afvallen met een coach die naast je staat.

PS. food & lifestyle

Producten en programma's om je streefgewicht te behalen en te behouden.

Dorry Smets

Investeer in jezelf!Je bent het waard!

Plan een gratis kennismaking

Geen verplichtingen, maar gewoon eens kennismaken met mijn werkwijze? Je bent van harte welkom. Hebben we een klik? Dan gaan we samen aan de slag om je doel te bereiken!

- Dorry Smets praktijk voor voeding & gezondheid