• Bel mij vandaag nog: 06-25094635

 • Wat is PowerSlim?

  PowerSlim

  PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen én behouden. Onze diëtisten gaan hierbij altijd uit van de laatste wetenschappelijke inzichten.

  De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt ook niet een hoop geld uitgeven voor een resultaat dat slechts tijdelijk is. Je wilt het liefste snel en blijvend resultaat maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen.

  De ervaren diëtisten van PowerSlim kennen deze obstakels maar al te goed. Met hun kennis en jarenlange ervaring hebben zij het PowerSlim programma ontwikkeld. PowerSlim is géén dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet mínder gaat eten, maar ánders leert eten en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding door één van de PowerSlim voedingscoaches.

   

  Nog een voorwaarde voor succes: we hebben het programma zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

  Voordelen

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud
 • Hoe werkt PowerSlim?

  PowerSlim betekent niet minder eten, maar ánders eten!

  Het afslankprogramma heeft 3 fases met elk ongeveer 6 eetmomenten per dag.

  Van afvallen…

  In de eerste, strikte fase ga je actief aan de slag met het verliezen van gewicht. Je hebt ongeveer elke 2,5 uur een eetmoment.

  Via de overgangsfase…

  In de overgangsfase leer je stapsgewijs een gezond voedingspatroon aan. Langzaam maar zeker worden de PowerSlim producten vervangen door gewone voedingsproducten.

  Naar een stabiel en vitaal leven…

  Ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden en adviseren. In deze derde en laatste fase eet je alleen nog tussendoortjes van PowerSlim.

 • Eén-op-één support

  We vinden het belangrijk dat jij je gewenste gewicht op de lange termijn vast kunt houden. Daarom bieden we persoonlijke begeleiding tijdens jouw traject.

  Om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie, heb je eerst een uitgebreid intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies.

  Je komt wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten bij PowerSlim maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden.

  En ook na het behalen van je streefgewicht blijft je coach je begeleiden. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat.

 • Wetenschappelijk

  Tot voor kort dacht men dat minder calorieën eten de meest effectieve manier was om gewicht te verliezen. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest effectief is als het gaat om verlies van lichaamsvet met behoud van vetvrije massa. (1,2)
  Deze methode zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, het is ook makkelijker vol te houden. (2) Onderzoek toont ook aan, dat een voedingspatroon rijk aan eiwitten en met een laag suikergehalte de enige manier is, om het bereikte streefgewicht vast te houden op langere termijn. (3)

  1) S. Soenen, ‘Efficacy of macronutrients on targeting obesity and beyond’, Universiteit van Maastricht 2010.
  2) S. Devkota, D.K. Layman (2010) ‘Protein metabolic roles in treatment of obesity’. Curr.Opin.Clin.Nutr.Metab.Care 13,403-407.
  3) P.M. Clifton, D. Condo, J.B. Keogh (2014) ‘Long term weight maintenance after advice to consume low carbohydrate, higher protein diets’.
 • PowerSlim producten

  Onze koolhydraatarme PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de allerbeste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

  Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie voor meer smaakbeleving en resultaat. We zoeten onze producten met het natuurlijke Stevia-extract. Ook hebben we een groot deel van onze producten verrijkt met kalium dat bijdraagt tot de instandhouding van een normale bloeddruk, met chroom dat bijdraagt aan de instandhouding van normale bloedsuikergehalten én we hebben de prebiotische vezel inuline toegevoegd. Onze diëtisten zijn daarmee overtuigd dat PowerSlim de beste producten heeft die op de markt te krijgen zijn.

  Het PowerSlim assortiment bestaat uit meer dan 120 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de 1ste fase al wordt het programma aangevuld met groenten en vlees of vis.

  Door op de productpagina op een productcategorie te klikken, krijg je een overzicht van de afslankproducten van PowerSlim. Heb je vragen over een product of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek, klik dan hier.

 • Lichaamsbeweging

  We weten allemaal dat je pas echt blijvend resultaat verkrijgt als je je levensstijl ook blijvend aanpast. Naast goede voeding en langdurige begeleiding door de PowerSlim voedingscoach is lichaamsbeweging onmisbaar om je lichaam gezond, fit en slank te houden.

  Stel jezelf doelen die je ook vol kunt houden. Kies daarom een vorm van beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging naar 2 keer per week een halfuurtje gaat ben je al hartstikke goed bezig.

 • Maak een afspraak voor een GRATIS kennismakingsgesprek

  Start vandaag nog met het PowerSlim programma. Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om je voedingspatroon onder de loep te nemen.

  GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

error: Content is protected !!