• Bel mij vandaag nog: 06-25094635

 • Dorry Smets aan de slag als afslankcoach in Swalmen 

  Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid is per 1 maart 2016 officieel benoemd tot Power Slim center.

  Hiervoor heb ik met goed gevolg de door diëtisten ontwikkelde Basic Academy en Advanced Academy van Power Slim gevolgd. Verder heb ik de opleidingen gewichtsconsulente bij Sonnevelt Opleidingen (2016) en de opleiding tot Orthomoluculaire Voedingsadviseur (2017) met goed resultaat afgerond. 

  Bij mij kun je vanaf nu terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding tijdens het afvallen.

  Voeding en beweging hebben al jaren mijn interesse en dat heeft mij doen besluiten om de opleiding gewichtsconsulente / voedingscoach te gaan doen.

  Ik begeleid en adviseer mensen met onder / en overgewicht. Ook adviseer ik mensen met een goed gewicht, die meer willen weten over gezonde voeding en beweging. Wat kunt van mij verwachten? (Helaas) ik ben geen toverfee, dus afvallen gaat niet vanzelf! U zult het zelf moeten doen. Maar natuurlijk wel met een deskundige begeleider naast en achter u.

  Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met Power Slim werk je naar een gezond voedingspatroon toe. Ik coach je bij het bereiken van het gewenste streefgewicht en ik leer je oude eetgewoontes te vervangen door verstandige en verantwoorde eetgewoontes. Je staat er niet alleen voor, maar we doen het samen. Gedurende de gehele afvalperiode, maar ook de periode erna. “

  Het afslankproces begint altijd bij jezelf: “Die knop moet om. Maar als dan blijkt dat je met Power Slim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt meer bewust van hetgeen je eet én je geniet van de complimentjes van je omgeving.”

  Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid is een van de 275 centers in Nederland waar je dit afslankprogramma kunt volgen.

  Voor meer informatie neem gerust contact met mij op.

error: Content is protected !!