Anoesjka:
-17 kg met behulp van PowerSlim

 

Hoi ik ben Anoesjka, 45 jaar en werkzaam in de zorg.

Tijdens de eerste lockdown 2020 ging alles op slot. Na het vele werken avonds op de bank ploffen met wat lekker, liep uit de hand. Ik dijde uit en zag me zelf in de spiegel en werd er niet vrolijk van.

Door een vriendin kwam ik in contact met Dorry Smets. Met haar PS. Food en lifestyle en goede begeleiding die we wekelijks monitoren hebben we een doel voor ogen opgesteld hoe we het gewenste resultaat binnen een bepaald periode konden halen.

In ben met een start gewicht van 85.5kg gaan werken aan mijn gezondheid. De combinatie tussen eetstijl en doorzettingsvermogen vlogen de kilo’s er van af. Het bewust worden van de eetmomenten en de producten van ( PS food en lifestyle ) ben ik zonder veel problemen door de periode heen gegaan. Ook het koken uit het kookboek is me goed bevallen. De lekkere menu’s met echte verse producten waren voor mij geen straf om klaar te maken. Door de menu’s werd ik ook bewust dat het koken ook anders en veel gezonder kan.

Ik ben nu afgevallen tot een gewicht van 68.3 en voel me fitter en fysieker dan ooit te voren. Ik ben trots op wie ik nu weer ben. Zelfverzekerd en trots als ik weer leuke kleren aan kan die ik lang niet heb willen dragen.

Mijn doel is om dit vol te houden en niet los te laten wat ik bereik heb.

 

 

Voor

Na