Brigitte Joosten, 56:
-17 kg met behulp van PowerSlim

"Dit wordt mijn jaar!!!  Dat waren de woorden die ik hardop heb uitgesproken tegen mijn familie en vrienden, dit jaar ga ik aan mezelf werken. De laatste jaren was ik in gewicht toegenomen en aangezien ik toch naar mijn mening gezond at, en zeker niet teveel , eerder te weinig, viel ik maar niet af.

Tot plots een collega kilo’s af viel en ik haar hier naar vroeg, hoe doe jij dit? Ze vertelde me over PowerSlim en hoe dit werkte. Gezond eten en vaker op een dag. En het gaat heel gemakkelijk. Eerlijk gezegd twijfelde ik wel even maar trok toch de stoute schoenen aan en nam contact op met Dorry, PowerSlimcoach in Swalmen.

Ik verteld haar mijn probleem en samen met Dorry ben ik in januari 2019 van start gegaan. In het begin vlotte het nog niet erg maar na 3 weken begon mijn nieuwe leefstijl zijn vruchten af te werpen. Ruim 4 maanden later en bijna 17 kilo lichter, voelde ik me als herboren!

Ik zat weer goed in mijn vel, at gezond, heel divers en heb heel veel energie. Ik moet zeggen dat de producten van PowerSlim smakelijk en veelzijdig zijn. Maar voor mij was het allerbelangrijkste dat je er een andere leefstijl op nahoud en dit wordt je 2de natuur.

Ook op vakantie leerde ik goed om te gaan met het maken van gezonde keuzes. Geniete  van het lekkere eten en af en toe een glaasje wijn. Maar alles met mate. Eenmaal thuisgekomen weer de draad oppakken en zorgen dat je weer in balans komt.

Ik blijf nu mooi op gewicht en weet wat ik wel en niet mag eten! 80% - 20% regel. PowerSlim is het beste wat me overkomen is. Mijn doel en nog meer, had ik eerder bereikt dan dat ik zelf had gedacht. Met dank aan mijn PowerSlim coach Dorry :)."

Voor

Na