Henny:
-18 kg met behulp van PowerSlim

"Ik weet zeker dat ik deze zomer een jurkje kan aantrekken. Het moment dat ik dacht, nu is het genoeg! begon toen ik met mijn man een dag gezellig ging winkelen.
Winkel in, winkel uit, maar eigenlijk vond ik niet echt iets wat ik leuk vond. Want het moest natuurlijk een beetje wijd zijn, wat je aankunt op blousen en natuurlijk lang genoeg dat het over mijn billen valt.

Op een gegeven moment had ik wel iets gevonden, maar........ het was weer een maat groter dan dat ik normaal had. "Nee" zei ik Dit is de druppel!! Deze maat wil ik niet hebben, nu moet er echt iets gebeuren”. We gingen regelrecht naar huis toe.

Maar ik had al zo vaak geprobeerd om "iets" af te vallen, maar zodra ik stopte zaten de kilo's er weer in een mum van tijd eraan. Dus ik moest een stok achter de deur hebben. En ik wilde wel gezond afvallen met een blijvend resultaat!

Toen ben gaan googlen en vond een voedingsdeskundige, niet ver van mijn woonplaats. Dorry Smets. Haar verhaal, uitstraling en motivatie sprak mij zeer aan.

Heb telefoon gepakt en een afspraak gemaakt. Wat ik hier fijn aan vond, je kon diezelfde week nog terecht. Het klikte, ontzettend spontane meid. Ik had mijn stok achter de deur gevonden. Zij heeft mij het principe van PowerSlim uitgelegd.

Ben in april met Power Slim begonnen en nu ongeveer 3,5 maanden verder ben ik 18 kilo afgevallen. Mede door Power Slim hoefde ik geen honger te lijden, ontzettende lekkere producten en een kookboek vol heerlijke recepten.

Dorry heeft mij door haar steun en coaching op de goede weg geholpen. Twijfel ik ergens over of heb ik een vraag dan hoef ik maar te "appe" en Dorry geeft mij meteen antwoord, ik ben weer gerust gesteld.

Ik weet zeker dat ik nu in de zomer eens een jurkje kan aantrekken. Want dat vind ik bij andere vrouwen zo leuk staan, maar heb nooit echt de moed gehad om dit zelf aan te doen."

Voor

Na