Jolanda:
-15 kg met behulp van PowerSlim

Ik zat al een tijdje niet meer lekker in mijn vel, omdat ik niet tevreden was met mijn uiterlijk, vond mijzelf veel te dik waardoor mijn zelfvertrouwen steeds meer daalde..

Geen enkel kledingstuk paste meer fatsoenlijk. Het werd hoog tijd dat ik er iets aan ging doen en wel z.s.m. want zo wilde ik mij niet langer voelen. Ik had al een paar keer op de site van PS gekeken en verschillende verhalen gelezen over persoonlijke dieetervaringen, maar telkens dacht ik weer: te mooi om waar te zijn.

Maar ik was het inmiddels zo zat allemaal en ik wist ook dat ik hulp nodig had bij het afvallen dat ik besloot om toch een afspraak te maken met Dorry Smets, PS coach in mijn woonplaats onder het motto; baat het niet, schaadt het ook niet. Goed en wel daar werd ik steeds enthousiaster door wat Dorry allemaal vertelde. Ik zag het helemaal zitten en ging dan ook uiteindelijk naar huis met het starterspakket.

Eenmaal begonnen met het programma zag ik de kilo’ s er echt elke week vanaf vliegen, wat natuurlijk motiveert om door te gaan. Het is dan ook moeiteloos vol te houden door de lekkere en gevarieerde producten van PS die je mag eten. En met 6 eetmomenten per dag hoef je echt niet bang te zijn dat je honger lijdt. Daarbij vond ik het ook fijn dat je zeker de eerste tijd elke week je weegmoment hebt en even kan praten met je PS coach over hoe de week is verlopen. Maar als ik tussendoor vragen of advies nodig had kon ik Dorry ook altijd appen. Dat is toch voor mij die stok achter de deur wat ik echt wel nodig heb.

Inmiddels 12 weken verder en 15 kilo lichter kan ik dat ook eerlijk zeggen dat ik er geen moment spijt van heb gehad dat ik de knoop doorgehakt heb om het PS programma te volgen. Had ik dat maar veel eerder gedaan! Ik voel me nu ook eindelijk weer lekker in mijn vel zitten, mijn spiegelbeeld staat me niet meer tegen en zelfs kleding kopen wat ik voorheen verschrikkelijk vond doe ik nu met plezier omdat alles wat ik leuk vind me nu gewoon past. Geweldig toch!

Voor

Na