Kira:
-17 kg met behulp van PowerSlim

NEE, ik ben niet aan het lijnen

Ook ik heb veel pogingen gedaan om een paar kilo’s kwijt te raken. Vorig jaar had ik diverse klachten, zoals opvliegers, stemmingswisselingen, futloos etc. Ik dacht dat ik al met de overgang bezig was. Een afspraak bij de specialist liep anders dan ik had verwacht!

Boos en teleurgesteld ging ik door met mijn klachten en natuurlijk met ongezonde producten te eten. Totdat er bij ons carnaval was. Leuk dacht ik: “weer een paar gezellige (ongezonde)dagen” totdat ik erachter kwam dat al mijn carnavalskleren te klein waren, dat was de DRUPPEL. 
Gefrustreerd heb ik de telefoon gepakt en een afspraak met Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid gemaakt. Had van verschillende personen over haar gehoord, en ze hadden allemaal goede resultaten.

De eerste afspraak was natuurlijk spannend. Het getal op de weegschaal dat had  ik al geregeld thuis gezien, maar van de hoogte van mijn vetpercentage schrok ik wel van. 
Moest natuurlijk eerst even nadenken of Power Slim bij mij past en ik ging toch veel geld in mezelf investeren! 


Op 10 maart 2020 ben ik dan ook met volle moed gestart. Het starterspakket helpt je goed op weg wat je lekker en niet lekker vind. Zeker zaten er ook producten bij die ik absoluut niet lekker vond. Dit besprak ik dan met mijn coach Dorry en samen gingen we op zoek naar andere alternatieven.

En daar kwam de Lockdown Covid-19. Voor mij pakte dit positief uit; geen feestjes, geen etentjes, dus geen stress over het eten, meer bewegen in de natuur, meer tijd voor mezelf. 
Ik kookte tussen de middag en voor het avondeten heerlijke Power Slim maaltijden. De kilo’s en het vetpercentage ging omlaag, waardoor ik gemotiveerd verder ging. 
Toen mocht gelukkig weer meer van de overheid. Maar oooo wat was dat spannend. Een etentje, een BBQ, een verjaardag…. Maar ik heb nu veel meer inzichten gekregen over voeding. Wat wel en niet kan. En ik heb de laatste maanden genoten van heerlijke maaltijden en geniet nog steeds. Er zijn zoveel veelzijdige Power Slim recepten te vinden.

Ik ben blij dat ik in maart ben gestart en wil mijn gewicht ook echt op peil houden. Mijn klachten zijn weg en dat is het belangrijkste. 2020 is een jaar waarin ik een gezonde leefstijl heb aangeleerd en wil behouden, met dank aan Dorry Smets Praktijk voor Voeding & Gezondheid. Zeker waren en zijn er ups-and-downs, maar blijf POSITIEF en pak het de volgende dag weer goed op.

Voor

Na