Marcel:
-20 kg met behulp van PowerSlim

Je wordt ouder papa. 

Je kent het wel, leven in een “snelle” wereld waarbij het goed verzorgen van jezelf heel belangrijk is en de binnenkant nogal verwaarloosd wordt door onregelmatig en ongezond eten waardoor de kilo’s als een magneet aan je lichaam blijven plakken.

 Als teamleider/coach van een grootwinkelbedrijf leefde ik nogal een onregelmatig leven waardoor eten voor mij vaak op de laatste plaats kwam. Eten met mijn gezin door onregelmatige diensten was hooguit 3 keer per week mogelijk waardoor ik steeds vaker uitweek naar een “snelle hap” in plaats van een goede laat staan gezonde maaltijd bereiden na mijn werk.

We hadden altijd alles in huis maar de tijd vrijmaken om na het werk een goede maaltijd te bereiden voor mijzelf zat er vaak niet in tot ergernis van mijn vrouw. Ik hoor ze nog zeggen “we hebben alles in huis je hoeft het alleen maar klaar te maken” en ja als ik nou niet koken kon dan had ik een excuus maar helaas de man des huizes kan ook nog eens goed koken. 

Zo werd in de Airfryer in de keuken mijn beste vriend want dat was toch gezonder dan alles uit frituurpan toch! Dan komen er momenten dat je vakantiefoto’s met je gezin eens goed bekijkt en schrikt van wie die man is die naast je vrouw en kinderen staat. 51 jaar, 138 kilo en… tja dan gaan de radertjes in je hoofd draaien en kom je tot de conclusie dat dit echt niet meer kan. In een aantal jaren van 95 naar 138 kilo en dan moeite hebben een aantal keren per dag de trap op te lopen en excuses te zoeken om dat je buiten adem boven aankomt, daar stopte het voor mij. Dan begint de zoektocht. Hoe val ik het snelt af. Shake hier, pillen daar, volop gaan sporten ach ja je kent het wel in een paar maanden 20 kilo eraf en dan denk je zo das mooi en voor dat je het weet plakken ze weer aan je lijf. 

Mijn vrouw kwam in contact met een dorpsgenoot die veel was afgevallen met PowerSlim ze vertelde hoe het haar was vergaan en dat was als muziek in mijn oren want ik dacht als dat zo kan dan wil ik dat graag gaan proberen en zo hebben we contact gezocht met Dorry Smets en zijn we bekend geraakt met het PowerSlim programma.

 “Wat ik dacht dat niet mogelijk was” zat dus echt wel tussen mijn oren. In het eerste kennismaking gesprek wist ik dat ik “mijn” mindset compleet moest aanpassen, nu werd de coach zelf gecoacht. De de klik met Dorry was super, wat een gedreven en gepassioneerd mens “no nonsens en tot the point”.  Door de super uitleg en begeleiding van Dorry en de PowerSlim producten is niet alleen mijn leven maar ook dat van mijn gezin totaal veranderd.

 Door het PowerSlim programma en de begeleiding door Dorry heb ik een gezonde levensstijl aangeleerd en lopen de eetmomenten als een rode draad door mijn dag heen.  Alle “potjes” zijn uit de huisvoorraad verdwenen er worden verse groente en producten gebruikt bij de bereiding van elke maaltijd (toch het meest door mijn vrouw) en het kookboek van PowerSlim staat prominent in de keuken.

 Trost kan ik zeggen dat ik mijn doel heb bereikt en dat ik dit zonder mijn coach en mijn gezin niet zou hebben bereikt het voelt super en heb er het volste vertrouwen in dat het mij nu gaat lukken dit vol te houden vooral omdat we ook als “gezin’ elkaar blijven stimuleren en altijd kunnen rekenen op de ondersteuning van onze coach als dat nodig mocht zijn.   

 

 

 

Voor

Na