Marjo:
-20 kg met behulp van PowerSlim

 

Mijn Power Slim avontuur……

 Allereerst, wie ben ik  en hoe kwam Powerslim op mijn pad.

Ik ben Marjo Weijers, 53 jaar en zoals zo velen met mij al een heleboel diëten geprobeerd. Vaak wel wat afgevallen, maar bijna altijd weer alles (of meer) bijgekomen. 

En toen kwam er weer eens zo’n moment dat ik bij mezelf dacht: nu is het klaar!!! Er moet flink wat vanaf. Ik zoek wat rond op internet en kom terecht bij Power Slim. Ik bel voor een afspraak en maak kennis met Dorry Smets. Het voelt meteen goed. We gaan aan de slag. 

Het afvallen gaat gestaag. Ik leef vanaf nu volgens een streng stappenplan. Alles wegen, en alleen eten wat er mag volgens deze fase in het traject.

Ik zal hier een voorbeeld van geven. Ontbijt: 150 gr magere kwark met Power Slim muesli.Tussendoor; Power Slim snack. Lunch: koolhydraat arm brood met mager beleg en een portie groente. Tussendoor Power Slim snack. Avondeten: eiwitproduct en groente (alles afgewogen). ’s Avonds Powerslim snack. En veel drinken, m.n. water, water, water en water.

Als we pas net gestart zijn…… moet ik geopereerd worden. Er moeten in vijf weken 5 kilo af. Anders wordt de operatie uitgesteld. Samen met Dorry maken we een super strak schema. Het was bikkelen, maar het is gelukt. Dorry heeft me hier super doorheen gecoacht. Toen zat het afvallen er meteen ook goed in.

En we gingen verder. IK hield me netjes aan de voorgeschreven hoeveelheden eten, at zes keer per dag. En ja hoor, ik bleef dan ook netjes afvallen. En dan zijn er 20 kilo af. Een mijlpaal. Ik ben super trots.

En super blij met zo’n fijne begeleiding. Ja, het klopt, je moet het zelf doen. Maar goede begeleiding is het halve werk.

Ik ben inmiddels al een poosje door naar de volgende fase, waar er weer wat meer en anders gegeten mag worden. Best spannend. Maar ik bleef afvallen.

IK ga nog even door tot dat er 25 kilo af zijn. En dan gaan we zorgen dat mijn gewicht stabiel blijft. Hier heb ik bij veel andere diëten vaak gefaald.

Maar ik heb er nu alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.

Dorry, Power Slim en ik…….wij kunnen dit!!!!!

 

 

 

Voor

Na