Monique:
-15 kg met behulp van PowerSlim

Eindelijk!

 Dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik onder begeleiding kwam bij Dorry.

Haar kennis in combinatie met het PowerSlim programma laten jou makkelijk je nieuwe eetpatroon aanwennen en eigen maken en dit is ontzettend belangrijk.

 

 Ik dacht altijd alles alleen te moeten doen maar door dit "stemmetje" eindelijk een keer te kunnen negeren zit ik nu eindelijk lekker in mijn vel. Het is eenvoudig te volgen en heel compleet zodat je alleen maar hoeft te doen wat van je gevraagd wordt, hoe makkelijk wil je het hebben?

Je kunt vragen stellen maar krijgt ook de juiste vragen gesteld en zo valt alles steeds meer op zijn pootjes terecht.

 

En als het een keer minder gaat heeft Dorry altijd een luisterend oor en dit alles bij elkaar geeft mij een heel goed gevoel en hield mijn focus op het juiste spoor.

 

Het verraste mij hoe goed ik me tijdens het hele proces heb gevoeld. In het begin moest ik uiteraard wennen maar doordat ik mezelf het beloofd alles te geven heb ik dat doorstaan en hierna voelde alles vrij makkelijk.

 

Nooit echt honger gehad maar steeds meer gewend aan mijn gezondere leefstijl. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en zou het meteen weer doen... alleen dan wat eerder! Je hoeft het namelijk niet alleen te doen en behaalt zo simpelweg snel en gezond een passend resultaat.

Dankjewel voor alles Dorry!!

 

 

Voor

Na