Sandra:
-15 kg met behulp van PowerSlim

Ik was zo'n typische maandag lijner. Op maandag nam ik me voor om nu toch echt te beginnen. Maar ja, er was altijd wel een reden om mijn goede voornemen weer uit te stellen. Die goede collega is maar één keer per jaar jarig, het komt niet zo vaak voor dat we de target behaalden en als iedereen een hapje taart neemt kan ik ook niet achterblijven. Ik doe gewoon gezellig mee!! En ja hoor, tegen de tijd dat het woensdag of donderdag was ging ik weer overstag en gebruikte ik mijn eeuwige excuus: "ach, dan begin ik maandag gewoon weer opnieuw met lijnen". 

Totdat ik via een collega met Dorry Smets van Powerslim in aanraking kwam en de spreekwoordelijke knop omging. De kilo's vlogen er af en iedere week werd het makkelijker in plaats van moeilijker. De producten smaken gewoon echt lekker. En daarbij de tips en steun van Dorry.

En het mooiste was dat ik, diegene die twee suikerspinnen achter elkaar makkelijk op kreeg, opeens geen zin meer had in zoetigheid. Sterker nog, het was niet eens zo dat ik niet wilde maar het smaakte gewoon niet meer lekker. Het feit dat ik gewoon zelf een keuze maak tussen gezond en lekker eten en ook soms mag toegeven aan die heerlijke friet speciaal (blijf ik lekker vinden) maakt dat ik meer geniet van eten en bewuster bezig ben met wat ik eet.

Voor

Na