Suzanne Naus:
-17 kg met behulp van PowerSlim

In april 2018 ben ik begonnen met PowerSlim. Ik zat niet lekker in mijn vel, voelde me vaak moe en lusteloos en had al vele pogingen gedaan om kilo’s kwijt te raken. In het verleden lukte dit meestal aardig, maar gewicht behouden bleef lastig. In mijn laatste poging lukte het zelfs niet om de nodige kilo’s kwijt te raken.

In mijn omgeving had ik goede verhalen gehoord over PowerSlim, al eens door het kookboek gebladerd en ik besloot een afspraak te maken met Dorry Smets van de praktijk voor Voeding & gezondheid in Swalmen. Meteen was ik enthousiast over het programma, al vond en vind ik het wel erg prijzig. Omdat in de prijs ook de wekelijkse begeleiding zit en ik deze juist als meerwaarde zie én het heel graag wilde besloot ik te starten.

Het startpakket heeft me erg op weg geholpen om kennis te maken met de producten die PowerSlim te bieden heeft. Zoveel keuze in het assortiment met als aanvulling groente, vlees/vis zorgen ervoor dat je eindeloos kunt variëren. De heerlijke recepten uit het kookboek, de tussendoortjes en vooral de wekelijks terugkerende gesprekken hebben ervoor gezorgd dat ik het heb volgehouden.

Ik heb geen hongergevoel, ik eet gezond, lekker en gevarieerd en ik voel me zoveel energieker. Ik ben blij met mijn nieuwe levensstijl!

Nu ik mijn streefgewicht behaald heb ben ik een stuk zelfverzekerder en is het nog leuker om te shoppen :). Ik ben super trots mijn doel behaald te hebben en voel me nu zelfverzekerd genoeg om een bikini te dragen!

Voor

Na