Vanity:
-8,5 kg met behulp van PowerSlim

 

“Lekker in mijn vel” 

Als je een tijdje niet lekker in je vel zit is snoepen en snacken wel een van de dingen waar je naar neigt. Niet dat ik “te zwaar” was maar een maatje of 2 minder zou zeker gezonder zijn.

Als je dan je ouders door het gebruik van PowerSlim in gewicht ziet afnemen en zich steeds fitter gaan voelen dan steekt dat erg aan en heeft dan ook mij doen besluiten mee te doen om een gezondere leefstijl aan te nemen. Onze coach Dorry Smets heeft mij heel goed geholpen bij de bewustwording van o.a. de 6 eetmomenten en voldoende te drinken, iets wat ik ook erg moeilijk vond in mijn werkritme aan te passen. 

Wat echt tof is is dat het afnemen van mijn gewicht op een gezonde manier ook nog eens te realiseren is zonder 3x per week naar de sportschool te moeten wat voor mij na een drukke werkdag niet altijd op te brengen was. Nu loop ik regelmatig met mijn moeder waardoor ik voldoende beweging krijg waardoor ik me steeds fitter ga voelen maar zeker ook door het PowerSlim programma.

  

En het mooiste hier aan buiten het op gewicht blijven is… dat er voldoende ruimte is om van een lekker “frietje” te genieten en op een feestje gezellig een drankje mee te doen we moeten tenslotte ook niet vergeten te genieten van het leven toch!

 

 

Voor

Na