Willy:
-20 kg met behulp van PowerSlim

“Meer als 30 jaar in de horeca gewerkt en altijd onregelmatig gegeten”

 Dagelijks in gevecht met de klok en zorgen dat de huishoudelijke taken klaar waren als je gaat werken.

Tja als parttime werkende huisvrouw hoort het er allemaal bij en schiet het regelmatig eten er wel eens bij in. Door de late diensten was het laat eten voor mij een gewoonte geworden, overdag de lunch maar daarna uren niets en als je thuiskomt dan pas eten. Veel te laat natuurlijk maar dat was nu eenmaal het ritme.

De momenten dat we samen als gezin konden eten waren uitzonderlijk. Hoewel ik altijd voor de kinderen een gezonde en geregelde lunch of maaltijd klaar maakte, voor mijn man ging het dan de koelkast in of hij maakte iets voor zich zelf (als hij zin had) want ook hij werkte veel onregelmatige diensten. 

Sinds een paar maanden ben ik na 30 jaar uit de horeca gestapt en werk ik normale dagdelen bij dezelfde werkgever in de kleding store. Dat ik te zwaar was was een feit en begon mij er steeds meer aan te storen dat de mooie kledinglijn die ik verkocht alleen maar was weggelegd voor een maatje minder wat mij dus totaal niet paste. Mijn collega’s, konden het zo aan en dit vond ik erg jammer en heeft me over de streep getrokken om wat aan het gewicht te doen. 

Op een dag kwam een klant in onze store die veel was afgevallen ik was stomverbaasd en vroeg aan haar hoe dan? Ze had dit bereikt met PowerSlim en vertelde hoe dit werkte en dat het goed vol te houden was.

Dit vertelde ik s’ avonds aan mijn man en samen hebben we contact gezocht met onze coach Dorry Smets en zijn we begonnen aan PowerSlim programma. Elke week vielen we gemiddeld 1 kilo af. Maar bij mijn man ging het veel sneller. Ik was best wel jaloers op hem en had daar wel wat moeite mee maar door de begeleiding van Dorry heb ik het geduld op kunnen brengen omdat het bij mij nou eenmaal niet zo snel ging en het resultaat pas later kwam. 

De producten van PowerSlim zijn allemaal erg lekker en je maakt zelf een keuze wat jouw producten zijn waar je een week mee vol maakt. Het was prima te doen vooral door mijn normale werktijden kreeg ik het ritme terug in het dagelijkse eetpatroon. Samen steunden elkaar en dat ging super.

 Zelfs onze dochter is met het PowerSlim programma gestart, niet dat ze te dik was maar ze zag hoe op een gezonde manier van eten bij ons de kilo’s eraf vlogen en zei dit wil ik ook, nu maken we samen heerlijke gerechten uit het PowerSlim kookboek waar wij allemaal van genieten.  

 Ik had nooit gedacht dat ik in een half jaar zoveel verantwoord zou afvallen, 20 kilo lichter en ik moet zeggen het gewicht ging er overal van af. Ik sport nu 2 x in de week en loop 2 a 3x per week ongeveer een half uur per dag naar gelang ik tijd heb waardoor ook mijn conditie heb opgebouwd dit was met de werktijden in de horeca helaas niet mogelijk. Mijn kleding maat is van XL naar M gegaan en kan nu mee genieten van de mooie kleding uit onze eigen winkel. Ik heb zelfs de broeken van mijn dochter aan die haar te groot zijn, hoe leuk is dat!

 

 

Voor

Na