• Bel mij vandaag nog: 06-25094635

 • PowerSlim Starterspakket

  Wat kost PowerSlim?

  Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van je startgewicht. 
  Als je wilt starten maak je een afspraak met mij voor een intake die ongeveer een uur in beslag neemt. Ik overlegt samen met jou welk streefgewicht je wilt bereiken.

  Een PowerSlim maaltijd of eetmoment kost ca. € 2,50. Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 12,50 per dag en tussen de € 80,- en € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken.

  Door de grote hoeveelheid eiwit in de PowerSlim producten behoud je je spiermassa, waardoor je bij het afvallen gewicht in vet verliest en geen spiermassa. De kosten van de wekelijkse begeleiding zijn hierin inbegrepen.

  In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding, en ik begeleidt je nog een jaar zodat je je leven lang je streefgewicht behoudt. Het is namelijk heel erg belangrijk ook in die fase de juiste voeding in te nemen om geen jojo-effect te krijgen.

  Je start met een starterspakket met een variatie aan producten voor 8 tot 10 dagen. Dit starterspakket heeft ook een kookboek waarmee je lekkere gerechten kunt klaarmaken.

error: Content is protected !!